Bloggpaus - igen...

Ett riktigt härligt sommarregn öser ner på vårat tak. Små sjöar bildas på uppfarten. Bilderna jag tagit med leriga små kratrar blev bra, men kabeln mellan kameran och datorn är puts väck. Klockan är för mycket för att börja leta.

Vi ska nämligen på en liten tripp i morgon bitti! Så nu blir det några veckor igen utan bloggeri. Bäst att passa på att njuta av sommaren för vips är det mörkt och höst igen. (glöm att jag sa det där, det har jag redan gjort iaf, vaddå? finns det ett slut på sommaren? I don't think so...) vips är det höst och mörkt igen. Kram! 
Köksfönstret

Jag har inte bloggat på oförskämt länge. Faktum är att vi njutit av sommaren i väglöst (och strömlöst) land bland hjortron, älgar och morföräldrar. Svensk sommar kan verkligen vara underbar!

Men, som lovat blir detta inlägg innifrån vårt nya hus. Närmare bestämt köket. Jag behöver nämligen lite hjälp! Vi har stora köksfönster som ni ser här. Funderar på gardiner eller inte gardiner? Om gardiner, hur ska dessa se ut för att det ska bli bra? Som ni ser finns det begränsad yta för ett gardinfäste i det högra hörnet. Andra tips på blommor och köksbord och lampor och mattor är också verkligen välkomna. Godkväll! 


Trädgårdsdax!Visst blir man lite sugen på trädgårdsarbete när man ser dessa charmigt blåblommiga redskap!? Tur för mig, för trots hårt arbete kvarstår mycket jobb på tomen (under tiden har vi "inne-gräsmattan"). Snällaste Anna, Mattias och Folke kom med dessa snyggingar. 

Sopen döptes mitt i målartagen till Pia och brevid henne, ett litet experiment med prydnadsträd i en trasig Höganäskruka. 

Regnet gav oss en innedag idag = packa upp flyttlådor. Det är verkligen inte kul. Sol imorgon tack! 

Jag lovar, nästa inlägg blir innifrån huset.
   

Bloggtime!
Sitter och njuter sommarkväll. Molnen börjar skingras till fördel får en blå himmel och vacker kvällsol. Kanske betyder det varm och solig dag imorgon!? Om jag hade ett starkare objektiv skulle ni kunna se det lilla röda huset jag ser på andra sidan älven. Det finns där, jag lovar.

Prämiärbad i älven blev det i tordags och det var verkligen härligt!
RSS 2.0