Grönt är skönt!

I brist på gräsmatta ute har vi nu en grön matta inne. Skön att gå på (och krypa), alltid härligt grön, funkar bra att spela fotboll på och den behöver inte klippas! Vardagsrummets kala framtoning försvann direkt vid utrullandet av mattan och nu gör jag gärna allt där på golvet. Dricker morgonkaffet, fikar, leker kurragömma eller bara myser.

Bild kommer så snart vi har internet. JA, jag vet. Det har tagit en evighet. Evigheters evighet... Kul att ni fortfranade kikar in hos mig ibland!Vi målar!

Var tog våren vägen? För visst är det sommar nu? Spenderar dagarna utomhus och har målat nästan ett varv. Jag längtar tills det är färdigt!
 
Såg kameraväskan igår och insåg att jag inte rört den på snart en månad. Bättring behövs snarast! Jag hoppas verkligen att nästa inlägg kan vara hemifrån oss. Internet var svårare än jag trodde att ordna, och jag är nästan avvänjd från mitt beroende nu!

Vad ska ni göra i sommar?Jag blir så glad!

...att ni orkar vänta på sega mig som aldrig bloggar. Internet funkar inte än hemma hos oss, men jag har ringt och ringt och ringt och hoppas verkligen att de kommer i veckan.

Vi letar soffa nu. Roligt men också lite svårt! Tänker satsa på vardagsrummet först, vi spenderar ju mycket tid där! Tips uppskattas alltid.

En trip till Ikea vore inte helt fel heller men maken vill hellre måla huset. Kanske vi kan lyckas med både och...

Önskar att ni alla har lika underbart väder som vi

RSS 2.0