Håll ut!

Nu börjar vi få LITE ordning. Har inte fått internet än däremot och jag märker hur mycket jag använde denna världsvida webb! Känner mig faktiskt aningens låst och saknar datorn mycket mer är tv'n... Hoppas ni orkar vänta några ögonblick till!  

Vänta

Jag var så ivrig på nya huset (som ni såklart förstår) att jag började flytta så snart jag hade en nykel i min hand. Kunde bara inte vänta till maken var hemma, efter helgen. Det känns så STORT! Yta yta yta. Hurra, vad härligt det är med ett hus!

Bredbandet fungerar inte än, så jag kommer inte kunna blogga på ett tag. Ska försöka så ofta det går... Bilder från huset kommer. Jag lovar. Och ni är såklart välkomna att kika förbi för en live-titt närsomhelst!


Kul att städa!

Det var med ett leende på läpparna som jag skurade golv idag. Så borde det alltid vara när det städas! Axel sov i vagnen utanför de stora fönster vi har i vardagsrummet, in drog en sval vårbris, parketten är helt ny och utan möbler att flytta på eller mattor att lyfta. Swish drog jag fram med moppen! Jag är kär i vårat nya vardagsrum!

Ja, ni har börjat ana att det närmar sig flytt. Helt korrekt. Jag är norrländskt övervänt på att få njuta våra 145 kvm. 2 badrum! 3 sovrum! En alldeles egen tvättstuga! 40 kvm vardagsrum! Ni som bor i hus tänker väl att jag blivit nipprig. Och det stämmer faktiskt bra.Vi lever än

...i allra högsta grad! Har bara VERKLIGEN fullt upp med besiktning av huset, packa flyttlådor (det är tråkigare än jag minns det), bestämma dagis, bestämma föräldraledighet (shit! snart har det gått ett helt år), fixa telefon till huset, bredband och tv också...

Kan nog fortsätta med listan hela eftermiddagen, men det vore att smita från alla borde'n. Önskar att ni alla får njuta av härligt vårväder och om ni har lust sänder en peppande tanke till en kämpande kvinna!  


image66Vi drar till skogs!

Det känns så ibland. Som att vi ska flytta till landet och drabbas av lappsjuka och förlora all kontakt med omvärlden... 

Detta till trots tycker jag VERKLIGEN om denna skogstapet! Efter vi valt ut den hittade jag den dessutom på flera andra bloggar - inte bara jag som gillar den!? Hurra! för nu sitter den i vårat vardagsrum och jag blir så glad när jag ser den. 

Nu står sushi'n på middagsbordet, så "got to go"!

 image65Hemma hos oss - hallen

Här är vår nya hall. Byggdammet är inte bortstädat, men ni ser ungefär hur det kommer bli. Några tips på möblemang? Funderar på en snygg bänk mittemot spegeln, en som knappt syns, men ändå fyller bra sittfunktion. Eller så ställer jag dit en av mina roliga stolar jag visade er här. Tyck till!

image64Kontrast


I närheten här finns en gräsplätt vi brukar gå till i brist på egen altan. Idag var den fylld med snö som inte hunnit smälta bort. På andra sidan leker barn i shorts brevid några unga tjejer som solar i bikini. Sommarhetta i början på maj? Är det månne den globala uppvärmningen som ger oss dessa kontraster?

image63


Ny utmaning!

Jag har blivit utmanad av Anna att lista lite om mig själv... Här kommer det:

Tre namn jag går under
 • Julia
 • Julie
 • Mamamamama (tror och hoppas att det är mig Axel menar)

Tre saker som skrämmer mig

 • Mörker
 • Våld och hat
 • Tanken på att förlora ett barn

Tre saker jag har på mig

 • Skön huvtröja från Fjällräven
 • Jeans
 • Solbrillor (ja jag vet, men jag kom just in...)

Tre sanningar

 • Fd landslagsspelare
 • Kvällstrött. Härmar Anna lite, men det är så sant. Min tid är på morgonen/förmiddagen då får jag saker gjort. Somnar sen gärna vid 21-22-tiden
 • Jag äger 0 handväskor. Det är inte min grej helt enkelt. Har däremot ett 20-tal "bag'ar" i källaren.

Tre saker jag vill ha

 • Ett långt och lyckligt liv för mig och min familj
 • Fler barn (inte än dock!)
 • Ett roligt, stimulerande, utmanande, välbetalt jobb

Ojoj, detta var inte enkelt! Jag kan göra listorna jättelånga och skulle dessutom säkert svara annorlunda en annan dag! Hoppas ni har haft en mysig första maj!


RSS 2.0