Hemma hos oss - Axels rum

Ni kommer väl ihåg berättelserna om "Hattstugan" och "Tant Grön Tant Brun Tant Gredelin"? Jag tyckte om dem när jag var liten och jag tycker att de är fina även nu! Hyllorna de bor på nu är ikeas tavelhyllor (som jag i efterhand önskar att jag monterat lite längre ner, i samma höjd som fönstret). 

Måttavlan (eller vad det heter) är en present från kusin Elsa och här dokumenteras längdutvecklingen. 84 cm Axel springer nu runt här och flyttar saker. Det är nämligen ett av hans största intressen, att flytta saker. 

 De flesta av hans leksaker har sin plats i blå backar, men oftast ligger de, pga det stora intresset lite här och var utspridda i huset. Går det någonsin att hålla ordning i ett barnrum? Tror inte det.

Saknas gör nu belysningen! Taklampa och fönsterlampa. Och kanske en rolig wallsticker. Och byrån som ska renoveras. Och massa andra saker. Men jag har kommit en liten bit på väg bara det gör mig så nöjd och glad!


                  Vardagens tid

Jajjemän, det är sant, ett nytt inlägg!

Har så smått börjat inse mina begränsningar; det tar tid och energi att vara husbyggare, småbarnsmor, hårt tränande (ganska iaf) heltidsarbetande bloggare. All heder till er som hinner med!


 


Idag har jag påbörjat lite fix i Axels rum. Hur kul som helst! Min "borra-hål-i-väggen" -skräck verkar helt fösvunnen till fördel för lite hyllor och gardiner. I nästa inlägg gör vi ett besök hos min stora lilla kille som redan fyllt ett år!RSS 2.0