Längtar sommar

image45

Är det bara jag som tar med kameran överallt men glömmer fota när läget kommer? Jag blir matt. Släpade runt på kameraväskan hela helgen, men blev det några bilder? Ja några få, de går att räkna på en hand. Så trist! Vi hade en urkul helg och är helt möra i kroppen idag. 

I fredags på premiärcykelturen kändes våren nära. Idag när vi var ute föll det stora flingor snö igen. Axel tyckte det var lika roligt ändå! Som ni ser tycker jag det är lika roligt med photoshop fortfarande... Trevlig afton!


Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag förstår precis vad du menar, brukar alltid ha med mig kameran men missar dom riktigt bra bildtillfällena. Sen kommer jag hem med några fåniga uppställda kort... men det är väl därför jag inte jobbar som fotograf :) Så himla roligt å se bilder på Axel, han är så sööööt!!!

2008-04-07 @ 21:45:51
URL: http://matildawikander.blogg.se
Postat av: pia

japp...har m kameran men missar ta kort, har dock bättrat mig.... Åh vill åxå ha Photoshop...*avis*

kram

2008-04-07 @ 22:19:34
URL: http://baramittlillahem.blogg.se
Postat av: Maria

Jag gör samma sak när jag har kameran med. Verkar som att det "ska va så"!?? Har fått min beställda bok så jag kanske ska komma igång m photoshop nån gång... När jag tar mig tid å kan sitta i lugn å ro. Kram

2008-04-08 @ 00:11:29
URL: http://bokmalensvardag.blogg.se
Postat av: anna

har har du en till som ALLTID har med sig kameran, fast blir det nagra bilder, icke! min man skrattar alltid gott at mig hur jag slapar omkring pa den dar kameran. Nar jag val skall ta bilder sa ar batterierna slut.
kram
anna

2008-04-08 @ 08:14:59
URL: http://londonhem.blogspot.com/
Postat av: Martina

Min kamera är också alltid med, har hänt att man varit på dop, bröllop och inte fotat för att alla andra gjorde det.. hmr,hallå?! Mysig bild på lillkillen =)

2008-04-09 @ 21:39:24
URL: http://skepparegatan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0